Nesnesitelná lehkost bytí
Anotace: inspirace v Kunderovi :)
Vláčen
do tajů
systémových chyb
skrytě doufá
že jednou
bude zase líp
(Vždyť víš,
jinak to nejde)
S řetězem
kolem těla
neuletí
on sám
je vlastní cela
(Vždyť víš,
jiný nebudu)
Chrání rány
vlastní ruky
a cítí
tu nesnesitelnou
lehkost bytí..
Přečteno 398x
Tipy 8
Poslední tipující: a_tao, Pixie, Bíša, Alan Black, Psavec, estrellita
Komentáře (2)
Komentujících (2)