Sila letieť
Anotace: básnička po slovensky ale verím že sa bude páčiť ;) nadpis hádam hovorí o všetkom
Nechaj ružu kvitnúť
aj keď sa zdá byť planá
a ak máš už raz padnúť
spomienka na teba je večná
ale na sekúnd pár sa vzniesť
a stúpať hore sťa dym
zabudnúť na rozchod ciest
na krivdu dychom posledným
na sekúnd pár sa vzdať
zabudnúť na zlo a svoje si vziať!
nuž daj zbohom nemožnému čo nesmieš mať
pre vidinu šťastia srdce si lámať
Tak leťte cez tmy osídla
nájdite svetlo a rozprestrite krídla!
Komentáře (0)