Písek v puse
Anotace: v poslední dobé je mi divně...
Chlad po duši i po těle
jdu v noční poušti ztupěle,
jak s náma zatočíš ,ty ruleto?
/každý si píše svoje libreto.../
písek jde do úst i pod nehty,
na nebi vidím blízké planety...
...blízké..dostat se však nejde tam.
/všichni si píšou lidská libreta/
Vidím lidi na těch planetách,
plno štěstí,vůbec žádný strach.
Letadla,rakety lítají.
Sem však nikdy nezavítají.
slyším lidi na těch planetách,
tady ale jenom šterk a prach...
Oni mě ale vůbec neslyší,
tady hezké chvilky nečíší.
Chtěla bych z ptačí hvězdy peruťe
odsud jednou pro vždy odletět...
každý si píše svoje libreto
nechť se ta zima změní na léto!
Škoda že počasí nelze ovlivnit...
Přečteno 489x
Tipy 8
Poslední tipující: blue, Iva Borecká, Nahá, jedam, PoeziGirl, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)