Blbá a zamilovaná
Anotace: Moc jako báseň to nevypadá, jen vypsání vnitřních pocitů a otázek.
Proč mě pomlouvají?
Že tak vypadám?
Jak mám -smutná- vypadat?
Proč jsem smutná?
Je snad být zamilovaná
důvod ke smutku?
Hmm...
Jak pro koho.
Pro mě? Ne...
Já jen...Lhala jsem.
A lžu pořád, každým okamžikem.
Celý můj život
/i když možná ne/
je lež.
Lhala jsem kamarádce,
lhala jsem lásce,
lhala jsem... A lžu.
Ale já nechci!
Jenže musím.
Jinak to nejde?
Jsem blbá, když
si to myslím?
Asi jo...
Blbá a k tomu
i zamilovaná...
Do TÉ nepravé:(
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita, Jacob Bohemicus
Komentáře (0)