Kodex
Anotace: ...O vítězství bitvy rozhoduje mnoho vojáků. Válku však vyhraje jen jeden generál.
Sražen do prachu,
svým vlastním egem,
tápal v temnotách,
než narazil,
na kodex cti,
v bílé čepici,
dávajíc novou naději,
lepších zítřků,
nejen pro sebe!
Komentáře (0)