Pár
Anotace: ...rozpustilých veršů.
Něha a šrám
a pár mých důvodů
proč objímám.
Pár podnětů k modlitbám
pár rán, kdy nám
je příslib štěstí dán.
Pár lítostí,
a listí
když rozmařilec zjistí,
že promarnil den zlostí.
Pár duhy, té nejvšednější hry
a trny kopretin
a s tím
i v srdci křehké kry.
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: Badya, D´Aninka, Psavec, labuť, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)