přátelství
Anotace: aneb pilně sklízím plody pahýlu poznání
z jakejch hříchů pokání?
z jakejch hříchů pustej strach?
z hořkejch jablek poznání?
duši už nic nebrání
přátelství proměnit v prach
vždyť duše hlavě nestraní...
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: La Suneteto
Komentáře (1)
Komentujících (1)