slávistická
Anotace: název moc neodpovídá... nejlépe je báseň vyvést barevně v bílé a červené :-)))
.
.
kdyby se dalo testosteronem vymalovat
tak mohl bejt pár let pokoj (vymalovanej)
nemusel bych přemejšlet
jak voněj bílý tulipány
a myslel bych si
že nejlepší jsou růže
červený
pro ženy
.
.
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: isisleo
Komentáře (1)
Komentujících (1)