Raději jít za sny a spadnout než se nikdy nezvednout z křesla malodušství...:)
24.10.2015 21:30:16 | Luccissek
Dotkni se něčeho, co nikdy nebudeš moc mít a zůstaneš na tenhle pocit sám, jen se svou touhou zažít to ještě alespoň jednou...ta touha požene Tě dál...bude hnacím motorem a zároveň oknem, které nedoléhá a ta malá skulinka odvádí pryč teplo, které hřeje na duši...tohle je moje pochopení Tvých slov...možná naprosto jiné...ale v tom je rozmanitost života, ne? :-)
20.07.2008 19:11:00 | Lorraine
Řeknu si: přeji si toto (něco) - dá-li Bůh! A Bůh dá! Bůh nedá jen těm, kteří nic nežádají!
23.06.2008 01:13:00 | monterka
Smekám... Tvé dílo mě velice oslovilo. Nabádá k přemýšlení, což je naprosto správné. Tip jasný :)
29.04.2008 09:46:00 | Ctěný pán