Flétna
Anotace: Kdysi jsme hrál na flétnu....:)
Prsty flétnu hladíce
hrají na ni dolní „C“
Dolní „C“ jež v uších zní
dolní „C“ tón pohřební
Hrají jen prsty, paže spí
hrají už tolik, tolik dní
Starý pán v křesle v tónu se chvěje
a celý dům něžně hladí závěje
Dolní „C“ jež z mraků sněží
provází i průvod místních kněží
Smuteční průvod v rouchu noci
a tam za kopcem už vyjí vlci
Starý pán pomalu k oknu se béře
chladný vítr proudí skrze staré dveře
Dubová flétna v ústech hráče
tančí v tónu „C“ a skáče…
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Isobel, hanele m., NikitaNikaT., Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)