Moc pěkné :-) Pročítám tě a píšeš fakt pěkně.. Jeden z mála, u koho převládají pozitivní básně, nad těmi smutnými. Zřejmě máš nějakou kvalitní inspiraci :-)
26.05.2008 00:12:00 | lalej
Je skvělé umět psát o něčem, co je ve skutečnosti zcela prosté, avšak ruka básníka z toho udělá obdivuhodnou zvláštnost...:-)
13.05.2008 19:38:00 | Filosof