Cukání
Anotace: to co se mi nikdy nesplní
Vlaky se nikdy neodnaučí
houkat blues foukací harmoniky
které tuláka protne na kost
zacuká pražci v odkryté pleti
Ptáci se nikdy neodnaučí
chytat naše pohledy
zavěšeni v hejnech
cukáme sebou v podvědomém startu
Vítr se nikdy neodnaučí
cukat plachtami
i když kotvy dávno zaryté
a my se nikdy neodnaučíme
našívat peří na odraná křídla
Komentáře (0)