Slzy..
Od Wisły do Dunaje
na mapě nová je
řeka, neb říčka
na mých víčkách
slzička
vyschlá
lpě
přivykla své, noc co noc
sestřičky vybízet
spěchat na pomoc
v říčce zmizet
bez jména
-sůl je
zvouc
Od Wisły až k Dunaji
silnici vejpůl krájí
mokrých šmouh linie
v noci divné
pozpátku
poslal
jí
...................................................=(
Přečteno 475x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danah, jedam, Isobel, prostě Zuzana, sophia92, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Simísek, /cnz/, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)