Pod ledem
Anotace: ,,,,,,,,,,
topím se
v utopii
vzpomínek
na nádheru
pohádky
která nás
provázela
každým novým dnem
donedávna
kdy neskončila
happy endem
bohužel
dusím se
pod ledem
v kalné vodě
která proudí
mým tělem
jako balzám
k otupění
nad lidskou zlostí
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: /cnz/, Wor, trrtrr, saddova, kouzelníček
Komentáře (1)
Komentujících (1)