Nic
Anotace: asi takový pocit... nebo skutečnost mého života...
Nic
Mám dva motýly.
Jeden umřel.
Je pohřben
v rakvičce
se šlehačkou.
Patřil mi!
Mám motýla.
Umřel mi.
Je pohřben
v květu
rulíku.
Netruchlím?
Mám duši čistou.
Umřela mi.
Je pohřbena
v uschlé
slaměnce.
Už nepláču…
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Severka, /cnz/, prostějanek
Komentáře (1)
Komentujících (1)