Přítel
Anotace: Lendě na přání a ze srdce
Přítel je slunce,
jež zahřeje srdce
a zkonejší moře myšlenek.
Přítel je slunce
a jeho ruce
jsou přístav,hrad a všeholék
na každou bolístku,
on lístek po lístku
pofouká,rány zaceluje,
za obzor nikdy neodpluje.
Přečteno 634x
Tipy 7
Poslední tipující: Lachailla, PoeziGirl, Simísek, Lucyane
Komentáře (1)
Komentujících (1)