Tak letíme milé dámy,
žádné zdržování páni
v tom nám nikdo nezabrání
jednou v roce slaviti
a v těch rozevlátých šatech
s divou ženou Cecílií
jásati a hodovati
s košťátkami létati.
Hudba už nám vyhrává
radost smmích se rozdává
je přece čarodějnic svátek
to jsme každá divoženka
veselá a bujará.
30.04.2008 15:32:00 | s.e.n
Nemohu si nechat ujít,
letecký ten dnešní den,
i když odehraje se to v noci,
budu vyhlížet jak letíš na ten slet.
Slušet ti to jistě bude,
ty víš čím se nalíčit,
účes budou zdobit větve,
a suknici zas záplaty. (jako by to bylo kdy jinak)
Snad poznám tě tam mezi všemi,
tam nahoře v tom povětří,
žlutá jistě napoví mi,
že Cecilka tam nechybí.
Přeji hezké povyražení, ahojky Bobi :-))
30.04.2008 06:26:00 | bobi bobie
Nikoli, Bíšo, gabkin není hejkal,
gabkin je škodič...ale ctěný a vážený pan škodič!! :o)
29.04.2008 21:28:00 | Cecilka
Bílou kočku?? Tak to tě ve tmě poznám na dálku!!
A řítím se hned k tobě!! Na to vem jed do pohárků!!
29.04.2008 18:48:00 | Cecilka
pro dámy...:-)..
ano milé ženy,
nastáva náš noční rej,
kdy koštata jsou upleteny
a pánům v hospodách bude hej :-)
29.04.2008 18:16:00 | saddova