Anotace: ..........
miluju jazz - muíš ho cítit, být s ním ve spojení.... je to prostě něco neuvěřitelnýho, co hudba dokáže dát /mysim, že kdyby jí nebylo, asi bych byla větši blázen než teď :D/
Louis armstrong měl pravdu....zažilas báječný setkání ;)
30.04.2008 21:25:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Jazz musíš žít... řekl mi nedávno jeden saxofonista v klubu,kde se hraje pravidelně výborná,inteligentní muzika...jazz musíš žít,profouknul naústek svého nástroje a šel dát sólo ve známé skladbě,jejíž jméno si nepamatuji,ale melodii si často broukám i pískám . . . to podle nálady a prostředí . . . tak mi to vše připomenulo,že stejně jako jazz, tak i život se musí žít.Velice mě to uspokojilo.To saxofonové sólo bylo skvělé a tak jsem dlouho aplaudoval skromnému muži, který tak skvěle žije jazz . . . !!!
29.04.2008 21:36:00 | rolon