Smrt
Anotace: Myslím,že není co dodat.
Než člověk umře, tak prý mu před očima proběhne celý život,
uvědomí si co zmeškal, neřekl a jaký byl idiot.
Možná, jak praví věřící, Pán Bůh si k sobě lidi volá.
Ale co když díky lovci zvíře v lese skoná?
Vidí taky celý svůj život před očima?
Taky se ptá proč a čí je to vina?
Nevím to já a možná ani nikdo jiný
a smrtí není Pán Bůh vždy vinný.
Smrt je součástí života celého světa
a před ní je jen ta poslední věta.
Komentáře (0)