Pod závojem snů
Pod závojem snů
je ještě všechno v pořádku .....
..tam si dál ty a já
žijeme tu svoji pohádku ....
Pod závojem snů
beru sílu z tvých úsměvů
tam díky tobě,lásko,
je mi pořád do zpěvu ....
Závojem snů zahalená
žiju, dýchám ,
jsem TVÁ žena....
Do mých snů vcházíš
tiše a po špičkách ....
Jsi jemné zachvění
co cítím na víčkách ....
Jsi dotek rtů
co dokáže mě rozehřát
jsi šepot ve tmě ...
víš, ten ....."pojď si hrát ..."
Potrhaný závoj snů
nepřináší jen nové svítání ....
....s ním přichází jistota ....
a další den plný doufání ...
Přečteno 348x
Tipy 21
Poslední tipující: Jiparo, Martinecka23, akneliam, Bíša, janewe, Štěpina G, Belmon, toužím.jít.dál, Psavec, Šerák, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)