Nepovedená..leč pravdivá
Možná jednou najdu slova,
pro vypovězení samoty,
možná jednou přijde znova,
ta dáma s vůní lakoty.
Možná přijde nový způsob,
života v němž topím se,
možná někdy pojdu hrůzou,
z nemoci, jíž bojím se.
Možná mám jen málo času,
na dokončení téhle básně,
možná mému vnitřnímu hlasu,
je už dávno jasné…
Že jednou přijde konec,
snad klepe mi už n dveře,
a všemu odzvoní zvonec,
i té kruté nádheře.
Čekám na tu chvíli,
kdy hlína na mne padne,
už nemám dost síly,
má ruka tiše chřadne.
Nemoc zmocní se mě,
potichu, jako myš,
přijde tiše, temně
a já…budu pryč.
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: lavec, Lachailla
Komentáře (2)
Komentujících (2)