zastavil vlak a vystoupil jsem z něj
deset minut tu stojí, mám chvíli pro sebe
dveřmi do kupé nesvázanou
vyšlo slunce já otočil se k němu
svítí a hřeje a máčí světlo v rose
a směje se když květy vstanou
ty modrý květy mi otvírají náruč
já nechám ujet vlak