"Rozsviťte"

"Rozsviťte"

Anotace: malé odreagování

Den sklopil oči,
Prohral svůj boj,
Křičím do noci:
Kdo přerušil spoj?

Tón přidušeně zpívá
Pod tmou mrtvých hvězd.
Záře měsíce chamtivá
se plete domy měst.
Autor SWEET13, 29.04.2008
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí