*
Anotace: (Není to až tak lehké,někam zařadit.)
Světel mezi hvězdami
k rozsvitu mnoho není
pro tu panu bez ozvěny
...oči jí zrazují
a pláče kameny
Ty,co chovala
Ty,které se topily
..v plné řece prázdných vln..
-A až uvadnou dcery dnešních růží-
Kameny mezi hvězdami
jimi též se stanou
trofejí budou sloužit
pro další pany bez ozvěn
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: prostě Zuzana, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)