Pro kamarádku
Anotace: Peťo přečti si to...
Kolik je cest, které jsme spolu prošly,
kolik je míst, kam jsme po nich došly.
Kolik je ostrovů, které jsme si vysnily,
Kolik je květin, které jsme spolu zalily.
Kolik je tajností, které jsme si řekly,
Kolik je strašidel, kterých jsme se lekly.
Kamarádky navždy...
Přečteno 585x
Tipy 7
Poslední tipující: Nahá, Woski, toužím.jít.dál, Psavec, Dračičák
Komentáře (5)
Komentujících (5)