Pokušení
Nevidím v tom nic špatného,
když přitisknu se k tobě,
mé objetí potrvá nadále
a neskončí ani v hrobě.
Není to nic špatného,
když shodím šaty k zemi,
stulíme se do tepla
a poletíme k nebi.
Nevidíme neřesti,
které vzniknou náhle,
stud sevřeme do pěsti
a zapomeneme na něj.
Pak pohladíš mě po těle
a já ti zlíbám tvář,
skočíme do postele,
kde velké … máš.
Poletíme výš a výš,
při každém dalším polibku.
Najdeme v mráčku malou skrýš,
co utvoří nám kolíbku.
A tam budeme šťastně žít,
kde nebude ani hádka.
Kopu dětí budeme mít
a k tomu stačí láska…
Komentáře (1)
Komentujících (1)