Anotace: Přeji šťastný dolet a přistání
Správné pozvání,škoda,že jsem ho propásla,ale i tak děkuju a nachystám koště na příští rok.
30.10.2008 16:28:00 | BARBYE
ST! Moc pěkný, vážně, přečetla jsem to jedným dechem, má to šmrnc a hlavně rytmus. Velmi povedené vílko, aj jsem se pousmála. Děkuji
06.05.2008 06:53:00 | NikitaNikaT.
Prolétla jsem komínem
jsem jako čertice z pekla
na cáry je suknice
z košťátka je stará metla
a při letu starým hradem
šíleně jsem se vám lekla
na hradbách tam chodil duch
s netopýrem na rameni
je prý žena,není muž
koště už měl připravený
a tak letí v závěsu
nese pro nás vzácné dary
sto let starý dobrý mok
a pečínky k hodování
A už nám to začíná
ta čarovná divočina
čáry kouzla kujeme
kolem ohňů rejdíme
jásáme a výskáme
všemu smějeme
celá noc je přece naše
a tak si ji užijeme.
30.04.2008 12:49:00 | s.e.n
..děkuji ti za všechny,
za to krásné pozvání,
už se na let kvapem chystám.
..koště z koutu vytahuju,
ty pavučiny ještě vymetu,
cestu mám už naznačenou,
doufám že se nespletu..
30.04.2008 12:48:00 | igniss
...hlásím, že mě to velice mrzí, ale ani kouzla a čáry nejsou dost silná na mé nachlazení...a tak nikam neletím...v peřinách z havraního peří se snad vypotím...:-)))
30.04.2008 12:44:00 | Lota