Napořád s námi
Anotace: Na motivy knížky o drogách Historie jedné histerie
.
Pro zdárné blaho
končí životy
od pradávna
z vůle zlomyslných bohů
Falešné euforie
nebude nikdy dost
Však těl bez duše
na ulicích budeš vždy nadbytek
.
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: sinoraLee, Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)