Čas
Anotace: Život hore nohami
Každý z nás má vymedzený čas
na jedlo, na lásku, na prácu,
na oddych alebo aj na smrť
Čas strávený na rybách
sa do života nepočíta
Zlaté časy už boli
Život je vždy konkrétny
čas je pojem relatívny
Prepáčte že už končím
ale došiel mi čas
Přečteno 309x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Borecká, s.e.n, Severka, sophia92, Psavec, prostějanek
Komentáře (3)
Komentujících (3)