...tak si myslím ,že kdybych tady napsal samochválu
na tu tvou báseň , tak bych se před ní musel strapnit...
Prostě dobrou , ba přímo výbornou báseň nemůžeš hodnotit , ani na ní psát recenzi , protože ta báseň
je schopná se dokonale obhájit sama , tím , že je taková jaká je ...Jirka
02.05.2008 17:48:00 | kavec
zlá slova buší
jak perlík v kovadlinu
zraňují rýhou v duši,
tak zavěs je na bublinu
komixu co sluší
***
Jiří senior
30.04.2008 20:04:00 | j.c.