Kveteš v květnu
Kveteš v květnu
a já tiše trnu
poraněnýcm strachem
co jest s mým starým brachem
já toužím dotknout se dlaní Tvé dlaně
s pocitem vyplašené laně
poprvé a třeba jen jednou
Je to zakázané ?
Přečteno 362x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Dacryon Beata, Psavec, labuť, WAYWARD, klarass
Komentáře (1)
Komentujících (1)