očista
.
.
Tak tady je mé /slabé/ místo
a tohle má páteř
potápějící se ostrov
se špatnou pověstí
Ryby křičící
o mé nečistotě
mě stáhnou z kůže
/ i skutků
protože kdo nic nedělá
nic nezkazí /
...a na pergamenu z ní
pak budete číst:
POD ŽÁDNÝM ZVONEM SLUNCE NEPOHŘBÍŠ
ty totiž odlétají...
.
.
Přečteno 330x
Tipy 34
Poslední tipující: Holis, pejrak, Churry, Severka, jedam, drsnosrstej kokršpaněl, Romana Šamanka Ladyloba, Dota Slunská, Šerák, j.c., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)