Úsměv
Když roztáhnou se dva mraky a ukáže se slunce mezi nimi,
vidím tvůj usměv roztomilý.
Když paprsky dopadají na naše těla,
vím, že ne jen usměv, ale ty překrásná jsi celá.
Pokud se slunce opět schová,
vybavím si tvůj úsměv znova.
Když dlouho neukáže se slunce na nebi,
tvůj usměv dává mi světlo na zemi,
a když v očích uvízne mi ten tvůj smích,
vím, že mít tě by byl prostě hřích...
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: WhiteSkull, dream in emptiness, Psavec, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)