Anotace: Asi tomu nebudete rozumět. Ale nepíšu básničky abyste jim rozuměli, přeji si abyste je cítili..
ted mi prave pred ocima prolitnul nejhorsi sex myho zivota.. pocitovka, funguje :)
13.05.2008 07:05:00 | Jen tvůj anděl
Jj, povedená, myslím, že dosti myšlenková ... a hodně zajímavá, pač mám pocit, že jakoby proti, se slučuje s pro ... nijak zvlášť si to neodporuje. ST! za to.
01.05.2008 10:24:00 | NikitaNikaT.