Trapné dítě s mastnými vlasy:jo...je to hnusný že je to pravda...třináctileté dítě o tom přece nemůže nic vědět...ale spočítej někdy kolik ti za jakou dobu umřelo lidí a uvidíš že na věku až tolik nezáleží... ;)
12.05.2008 15:38:00 | Duhová
Díky za koment.. ovšem.. nekrolog jako vytrhnutý z tvého života? Je ti třináct.. ozvi se za sedm let, až se naučíš své EMOce lépe kontrolovat. :)
12.05.2008 00:12:00 | Trapné děťátko