Upírka
Anotace: Večer se mi nechtělo spát! Noc byla aš příliš krátká.
Upírka je krásná paní,
hlavně když se nám sny zdají.
Myslí na krev!
Jak ji vysát z tenké z tenké rány,
uchytit a nemít přání.
Potoky maj barvi růže,
nikdo jim však nepomůže.
Jenom upír zvaný vamp,
utíká zas v zaři lamp.
Ani krve moc tu není,
vysála ho v rychlém znění.
Nechytí ji nedostanou,
utíká jim zadní branou.
Utekla jim zase pryč,
nechití ji nemaj klíč.
Tolik krve už si dala,
a znovu by ochutnala.
Další noc zas pude ven,
v nové chuti zmočí sen.
Vymáchá ho vypere,
do rubínů zas celé!
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein
Komentáře (1)
Komentujících (1)