Anotace: ... (hanele.m, máš pravdu, původně jsem to tak zamýšlela, jen jsem zvyklá na to, že moje díla i jako "podnos" občas lidi nechápou :-) )
Čekání nazázrak? Kolegyně, jsi si jistá, jak jsi to chtěla nazvat? Evokuje mi to karmický vztah, něco co je i není v nenávratnu. Jistým způsobem.
01.05.2008 20:58:00 | Mikeiro
no nemusí všichni všechno chápat do posledního drobečku - a krásu vnímá hodně lidí aj přes nepochopení - a kdo chce, zeptá se sám... myslím o)
01.05.2008 16:22:00 | hanele m.