poeticky-filozoficky
Snila jsem.
O znovunalezení identity vztahů,
myšlenkových pochodech
únavně dlouho…
A pak konečně mi došlo,
že štěstí
nenajdu ve značkových obchodech,
ani na řádcích reklamních letáků
…Že let ptáků,
je pouze touhou,
hnanou dál.
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: maena
Komentáře (2)
Komentujících (2)