Lilit
Anotace: Černá luna...všem čarodějkám.
Z noci jsem povstala
Bohyně padlá
Do nitra země
Kráčím vstříc osudu
S lilií na prsou
Už léta zvadlá
Nesu vám poselství
O dlouhém pochodu
Z noci mě stvořili
Do bolu oděnou
Pod tíhou hněvu
Spadla jsem z oblohy
Lilit jest jméno mé
Jsem lunou černěnou
Zas zrodím se pro lásku
Do ženské podoby.
Přečteno 338x
Tipy 14
Poslední tipující: sýc, Mácha, Noc17, Petbab, Lachailla, branwen, saddova, jiljovský, WAYWARD, radexk
Komentáře (2)
Komentujících (2)