Už dávno se říká...
Anotace: asi jen špatný den
Už dávno se říká, o prvním máji,
jak krásný den to může být,
myšlenky tančí, duše je v háji,
slzy se pokouším
pod vlasy skrýt.
Už dávno Ti říkám,
že velká jsem holka,
že si své problémy vyřeším,
jenomže bez Tebe
mám v sobě prázdno,
už ani v hloupostech,
jako když nevěřím.
Už dávno se říká, o prvním máji,
že lásku schovává v povětří,
však mě dlaně zebou,
dech se mi tají,
fotky zakrývám pápěřím.
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Martinecka23, Michael František, saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)