Sebevražda nebolí
Anotace: Každý z nás je tak trochu revoluční ve svém nitru
Narozeni aby tvořili,
narozeni aby ničili,
malujem si obličeje
tak jak se nám chce !
Kultura dnes uvadá,
revoluční srdce má,
kdo boj nevzdává
slova nejsou němá.
Uděláme cokoli,
aby jsme to přežili.
Uděláme cokoli,
sebevražda nebolí...
Komentáře (0)