Divoká
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=-Dl6CLWLMzk
hodila jsem mincí
spadla v tmách
červená světýlka
beze slov
nemusím počítat
na hodinách
pod kroky cítím
dlažební kostky
a tvé sliby
polknu hořkou tmu
na rtech s chutí vína
bývala jsem jiná
vášeň ve druhém poschodí
za kamennými schody
pod hvězdami
unikl vítr
v myšlenkách
oba jsme odešli
dostali jsme
strach
............
spoutaní
Přečteno 315x
Tipy 23
Poslední tipující: janewe, Raduzk, carodejka, Lucyane, blue, Danah, NikitaNikaT., jedam, hanele m., a_tao, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)