Anotace: ---!!!---
tyyy dítko zníš mi nějak čím dál dekadentněji, delikáátněji. jen tak dál :)
19.05.2008 19:35:00 | kokeš od pana krbce
tohle na mě působí celkem dost depresivně....zvlášť v období zamilovaného máje
05.05.2008 08:55:00 | amatérka
..anorektická krysa krys
líbí... a celkově: skvělá věc, drsná a deprimovaná, pohled ze dna sebe, řekl bych...
ohledně májových depresí, odvolal bych se na kolegyni psychopatku, níže :)
02.05.2008 23:57:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Krysy jsou náhodou milá a inteligentní zvířátka... A pár pohádek je občas potřeba, aby byl svět taky někdy fajn...
(Prvomájová depka obvykle nakonec přejde. Plynule se přehoupne do druhomájové..)
02.05.2008 19:38:00 | lidus