Dusím aniž musím
Anotace: .. až se z toho sobě hnusím
Dusím kypící chvojí.
Soumraku na ouzký pozoun já troubím.
Vždycky a ve všem jsem dvojí.
S lůzou své outraty bezhlavě snoubím.
Ouvej a jouvej se baví.
Na louce v mouce se koulí.
Louhem já hrdlo si spravím.
Nadále hloupatá doupata hloubím.
Přečteno 346x
Tipy 10
Poslední tipující: takova, prostě Zuzana, Romana Šamanka Ladyloba, Danah, WAYWARD, Noc17, Šerák
Komentáře (5)
Komentujících (5)