O nás...
V podivném čase žijem
čas nejistot a klení
a tak občas pijem
když východisko není.
Tak málo jistot máme
jen jediná a né malá
jen tu jistotu máme
ale ta je stálá.
Tak všichni k ní spějem
přes všechny naše strasti
i když se rádi smějem
i tak z nás zbydou kosti.
Ale než se tak stane
je třeba stále žít
i vítr dál zpívá si a vane
tak proč smutek v duši mít.
A tak žijeme dále
a sčítáme své šance
teď dejme smutku vale
a dejme se do tance.
A tancujme a zpívejme
než ůnava nás zkolí
a z života se radujme
i když nás lecos bolí.
Přečteno 292x
Tipy 10
Poslední tipující: Caracol, labuť, NikitaNikaT., Psavec, takova
Komentáře (2)
Komentujících (2)