Bílé peří
Bílé peří
Místo sněhu padá bílé peří
to asi andělům křídla potrhali
Potřísněná jejich krví
ladně se na zem snáší
když dopadnou
v prach se rozpadnou
Koukám do nebe jak peří padá
Marně se je snažím pochytat.
Pak s peřím vypadl z nebeské opony i anděl
-potrhaný
Do objetí jsme si vpadli
Andělská krev byla všude
-na mých rukou,oblečení i na mé duši
Řekl mi než zemřel ,že křídla potrhal si pro mne
Aby zachránil můj život ještě ve dne.
V noci jsem prý měla zemřít.
Do teď vidím jeho žalostný pohled.
A můj život?
Je ještě horší..
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Simísek, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)