Cesta hříšníků
Nohy jdou, oči nevidí.
Kráčíš tmou, ulicí bez lidí.
Jedna lampa,
hnedle druhá.
Najednou tma
- rudá duha -
Váháš,
vždyť nevíš co tě čeká.
Jdeš dál,
ale ta rudá stále leká.
...
Strach mění se v děs,
když dochází ti že´s
pod tíhou svých hříchů
přišel o svou PÝCHU,
- ČEST i SLÁVU -
a propad do rukou ďáblu.
Přečteno 400x
Tipy 11
Poslední tipující: major.siorak, Jabba_Hutt, efoxy, Rafi..., Bloodmoon, Dedillope, rry-cussete, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Erazene
Komentáře (3)
Komentujících (3)