;§;§; Z- vonění vzpomínek ;§;§
*** Slovíčko zazvoní, vzpomínka vyvstává ***
*** Vidím já Maměnky, cukrdle podává ***
*** Rukou svou přeněžnou, mokrou a chladnou ***
*** Tři zoubky přetěžce, mlsání zvládnou ***
*** Rukou svou přeněžnou, kapny teď zkrápí ***
*** Naslouchám nářkům, jak motor se trápí ***
*** Povětřím letním, prádlo si voní ***
*** A válec mandlu, se dokola honí ***
*** Slovíčko zazvoní, vzpomínka vyvstává ***
Komentáře (0)