Vzpomínky
Anotace: přemítám o lehkosti bytí...v klíně celou červenou knihovnu, v ruce tužku a opatrně přepisuji slova začínající písmenem C
Pozlacené střepy
utichající v koutě
Leží tam vedle sebe
Pomalu se dusí
prachem z minulých let
Tisknou se k sobě v nadějí znovunalezení
svého platonického přítele
Smiřují se s neshledáním se
s bělavou rukou mrtvé nevěsty
Oddávají se naivním představám
které si plní v nevhodných okamžicích
Očekávají mlčenlivého spasitele
a on mezitím rozmlouvá
se třemi černými dětmi na pískovišti
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: poustevník Jirka
Komentáře (1)
Komentujících (1)