Máj
Anotace: Byl to pokus o automatické psaní, žádný smysl, pouze volný tok asociací.
Byl první máj, lásky čas,
já pořád čekám jak ocas
kde nic tu nic, nikdo není
měním se já v zapomnění
v díře černé havran čumí
bolest světel v očích tlumí
aby se mu peří lesklo
musí mu být tolik teskno
baterka svítí a uhasíná chcípá
tolik ptáků do noci pípá
hnízda hoří padají
lásku nikomu nedají
bouře bouřící vrhá hromy
na ztrouchnivělé stromy
padá olověný deštník lehce tence
jako vlásky umělé na panence
oči mrkací
honí se za nocí
mrkají a plakají
hořce sladce potají
oškubané peří
do srdce udeří
silně bolí bolí bolí
padá orel do údolí
písek vane do ulic
kapka stéká na mou líc
kapka vody kapka lásky
panenčiny zlaté vlásky
z hlavy stéká bolí barví
jako malá kukla larví
znechucená do nebe hledí
její milí jsou tak bledí
létá bledost odjakživa
ta holka v okně snivá
usíná na parapetu
vystupuje na kometu...
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Caracol, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)